Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Ny legeplads på torvet?

eller renovering / vedligeholdelse af den gamle?

Det - og meget andet - kan du være med til at bestemme, hvis du møder op til Borgerforeningens generalforsamling på mandag (den 26. februar) kl. 19.30 i Kulturhuset.

Der er også valg til bestyrelsen - tre af de nuværende medlemmer er på valg. Michael Markussen modtager - så vidt vides - genvalg, Miriam Heide gør ikke. Rud Larsen vil gerne erstattes med friskere kræfter. Der er altså brug for mindst et nyt medlem - gerne to.

Forhåbentligt bliver der også tid til at få en snak om fremtiden for skovlund.dk under punktet "Eventuelt" på generalfortsamlingen.  

Spørgsmålet er: Er der i det hele tager interesse for at bevare hjemmesiden skovlund.dk? eller er den blevet overflødig, når vi har Facebook-siden Skovlund og omegn

Med andre ord: Skal vi satse på at videreudvikle og forbedre skovlund.dk eller skal vi nedlægge den og overlade fremtiden til Facebook? Kom og giv din mening til kende efter et kort mundtligt oplæg.

Mød op og vær med til at gøre Skovlund endnu bedre at bo i for alle.

Der er gratis kaffe og brød efter mødet.

Rud Larsen

fredag 23 feb 2018 - Rud Larsen
Vist: 846 gange