Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Kommende begivenheder på Skovlund Friskole

se oversigten her

skovlund.dk har fra skoleleder Jette Bech Mathiesen modtaget nedenstående oversigt over kommende begivenheder for Skovlund Friskole og sognet.

De enkelte begivenheder er også lagt ud i kalenderen, hvor man kan se dem efterhånden, som det bliver aktuelt.

 

6.4., kl. 8.15 ”Landsbyen synger” Kom og vær med til morgensamling (sang/fortælling) med skolens elever og ansatte. Herefter er der hyggeligt samvær og kaffe i spisesalen for dagens gæster. Skolens elever har undervisning og man er velkommen til at kigge ind i klasselokalerne.


4.5., kl. 8.15 ”Landsbyen synger” Kom og vær med til morgensamling (sang/fortælling) med skolens elever og ansatte. Herefter er der hyggeligt samvær og kaffe i spisesalen for dagens gæster. Skolens elever har undervisning og man er velkommen til at kigge ind i klasselokalerne.


1.6., kl. 8.15 ”Landsbyen synger” Kom og vær med til morgensamling (sang/fortælling) med skolens elever og ansatte. Herefter er der hyggeligt samvær og kaffe i spisesalen for dagens gæster. Skolens elever har undervisning og man er velkommen til at kigge ind i klasselokalerne.


20.4., kl. 15:00 - 20:00 Fælles arbejdsdag for børn, forældre og ansatte på Skovlund Friskole


24.4., kl. 18:30 - 21:00 Forårskoncert i gymnastiksalen, Skovlund Friskole. Alle elever samt holdene fra ”Spil og syng” optræder.

6.5., 7. kl. fra Skovlund Friskole konfirmeres i Skovlund Kirke


9.5. Idrætsdag. Elever far Skovlund Friskole er aktive sammen med elever fra Hoven Friskole 

14.-17.5. 7.-8. kl. fra Skovlund Friskole er i Berlin. 0.-6. kl. har fælles emneuge (14.-18.5.)

23.5., kl. 17:30 - 20:00 Fællesspisning for børn og forældre i næste skoleårs Lilleteam 2018/19

5.6., kl. 09:00 - 12:00 Grundlovsstævne for hele sognet/alle interesserede på Skovlund Friskole. En anderledes skoledag for hele familien, naboerne, hele sognet m.fl., hvor vi fejrer en ganske særlig dag i Danmark jf. traditionerne med tale, sang, folkedans og underholdning.

19.6., Sommerfest Børn, forældre og ansatte (aften – tidspunkt meldes ud senere)

26.6., Sidste skoledag før sommerferien på Skovlund Friskolesk

14.8., Første skoledag på Skovlund Friskole

torsdag 22 mar 2018 - Rud Larsen
Vist: 602 gange