Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening

Gymnastikopvisning

ved Skovlund Idrætsforening

Lørdag d. 17 marts afholdte Skovlund idrætsforening årets gymnastik opvisning. Det var igen en rigtig hyggelig formiddag, med opvisning fra de lokale hold, som vidste hvad de havde brugt vinteren på.

I år havde vi igen besøg fra Ansagers damer, derudover havde vi inviteret Staunings rutinerede piger til at vise flot rytmisk gymnastik.

 

Inden Friskolens store elever afsluttede opvisningen, havde vi Ingas ældregymnaster på gulvet. Vi er meget stolte over, at de havde lyst til at være en del af opvisningen, og vi håber at det kan være med til at skabe mere interesse for holdet.

 

Efter opvisningen var der hyggelig stemning i efterskolens spisesal og idrætsforeningen takker for opmærksomheden fra de 165 voksne og 59 børn som var forbi efterskole hallen den dag.

 

Velmødt til næste sæson

lørdag 24 mar 2018 - rasmus
Vist: 843 gange