Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Hallo Ladies of Skovlund og omegn

Ladywalk 2018 står for døren!

Mandag d 28. maj samles i titusindvis af damer rundt omkring i det ganske land til en aften med højt humør og godt fællesskab om en rask gåtur!

I 2017 var vi en lille flok seje damer her fra Skovlund og omegn, der satte kursen mod Tarm for at gå med omkring 3000 andre veloplagte damer. Sammen gik vi 7 km og havde en fantastisk aften! Allerede samme aften blev vi enige om, at det kunne blive en god tradition! Men nu skal der som bekendt mere end én begivenhed til at gøre en tradition,
så nu vil vi lade det være op til jer Ladies, om I vil være med til at gøre traditionen til tradition!

Mere information om begivenheden kan læses på LadyWalk.dk, men for at opsummere ganske kort;
så gåes der 13 steder rundt om i Danmark. Nærmeste startsted fra Skovlund er: Tarm.
Man vælger på dagen, om man vil gå 7 eller 12 km afhængig af, hvor gode ben man har den pågældende dag! Inkluderet i startgebyret er en goodie-bag og en T-shirt, som man får udleveret inden start.

Vi foreslår, at vi tilmelder i samlet flok. Det gøres ganske enkelt ved at undertegnede er tovholdere. Det eneste du skal gøre er at sende en mail til skovlundladies@gmail.com med dit navn og den ønskede størrelse på T-shirt (se måleskema nedenfor) samt indbetale startgebyret: 140 kr. via MobilePay til 2163 5698 (Jill), så sørger vi for resten. Nemmere bliver det ikke!

Bemærk tilmeldingen/betalingen er bindende og skal være foretaget senest d. 27. april.

Vil du med ud at gå?

Lady hilsner
Birgitte Hermansen og Jill Habekost.

NB Praktiske informationer om hvordan vi kommer til Tarm mv, vender vi tilbage med, når vi ved, hvor mange der har lyst til at gå med.

torsdag 5 apr 2018 - Rud Larsen