Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Video:

Fotogruppen på aftentur til Skovsnogen

Onsdag aften tog en gruppe fotointeresserede fra Skovlund og Ansager på fotosafari i en noget speciel skov

Aftenens tur gik til Skovsnogen, der er et 25 hektar stort udstillingssted under åben himmel i en vestjysk skov, der ligger 25 km. syd for Herning. Her var der fyldt med særprægede og underfundige motiver, som blev betragtet nærmere.

Fotogruppen mødes den anden onsdag i måneden, mens vi har sommertid, for at tage på fototur. Besøgene har været virksomheder, haver og natur. Gruppen mødes ved Sognearkivet i Skovlund, til erfaringsudveksling, redigering og løs snak om hinandens billeder. Kaffe, brød og snak er en vigtig bestandel. Det er en åben gruppe, uden vedtægter, geografiske grænser eller økonomi.

Karsten Madsen

Følg gruppens aktiviteter på Facebook: Skovlund fotogruppe

torsdag 10 maj 2018 - Karsten Madsen