Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund-Ansager Udviklingsråd
Foto:

Kursus: Ansvar og udfordringer i foreninger

Varde Kommune holder kursus for bestyrelsesmedlemmer i frivillige foreninger. Det er på Varde Rådhus Torsdag den 14. juni kl. 18:30-21:00

Kurset ruster nye som gamle bestyrelsesmedlemmer til at tage hånd om det ansvar og de udfordringer, som er en del af bestyrelsesarbejdet. Gennem indlæg og dialog vil deltagerne få løsningsmodeller og inspiration til det daglige arbejde i bestyrelsen.

Alle med relation til bestyrelsesarbejde i en frivillig forening er velkomne. Kurset tager udgangspunkt i udviklingsrådets arbejde.

Tilmelding er nødvendigt og allerede den. 11. juni til lokalsamfundskonsulent Lisbeth Linding på 20585672 eller pr. mail: lisl@varde.dk.

Kitty Gamkinn, Skovlund/Ansager Udviklingsråd

lørdag 9 jun 2018 - Karsten Madsen