Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Hvad kender du til demens?

Syddansk Universitet kommer til Skovlund og Ansager sidst i juni for at kortlægge kendskabet til sygdommen

Den 26. og 27. juni samt den 3. og 4. juli vil Maria og Ida fra Syddansk Universitet besøge de to lokalsamfund, Skovlund og Ansager. Her vil de udføre en spørgeskemaundersøgelse blandt borgerne. Spørgsmålene vil dreje sig om den enkelte borgers kendskab og erfaring med demenssygdommen. Du kan møde de to fra universitetet flere forskellige steder i de to byer i løbet af de 4 dage, de er her.

Tag godt imod dem og hjælp projektet i Skovlund og Ansager ved at besvare deres korte spørgeskema.

Karsten Madsen

 

Danmarks første demensvenlige lokalsamfund i Skovlund og Ansager

Sammen med Varde Kommune og Syddansk Universitet er de to byer i gang med at udvikle Danmarks første metode til at gøre sig selv til et sted, der er egnet at være for mennesker med en demenssygdom.

Når metoden er færdigudviklet, skal alle lokalområder i Varde Kommune i gang med at gøre sig demensvenlige.

Læs mere her: skovlund-ansager-bliver-demensvenlige

fredag 15 jun 2018 - Karsten Madsen
Vist: 919 gange