Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Ansager
Foto:

Anden halvleg af de to arbejdsweekender på RIKA er klaret

Der var indkaldt til arbejdsdag både den 9. og 16. juni i denne omgang

Arbejdsopgaverne var ligeledes fordelt ud over de to lørdage. Denne lørdag stod det på afvaskning af barrierer, montering af nye låger i rækken med ponybokse samt montering af tremmer i den ene række af de store hestebokse. Endvidere fortsatte arbejdet med stabilisering af underlaget på udendørsbanerne.

Alle arbejdshold kom godt fra start. Der blev skrubbet og spulet i ridehallen, og i stalden snurrede og brummede boremaskinerne lystigt. I den ene række med bokse blev 320 huller boret ned i boksene, så holderne der skal bære tremmerne kunne blive monteret. I den anden række blev der boret huller til montering af nye beslag, der skal holde de nye låger til ponyerne.

Da arbejdsdagen var til ende og alle begav sig hjemad, for at heppe på det danske fodboldhold, var udendørsbanerne prøveklare, barrieren flot og ren, alle holdere var monteret på de store bokse og hele ponyrækken havde fået nye boksdøre. Mange tak for endnu en effektiv og hyggelig dag på RIKA.

Bestyrelsen

 

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

søndag 17 jun 2018 - Karsten Madsen