Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Club præsident Erik Rasmussen overrækker det synlige bevis på tildelingen af Melvin Jones Fellowship til Hans Frederiksen.
Skovlund
Club præsident Erik Rasmussen overrækker det synlige bevis på tildelingen af Melvin Jones Fellowship til Hans Frederiksen. Foto:

Nyt fra Lions Club i Ølgod

Lions Ølgod hædrer Hans Frederiksen.

Vi har fra Kr. Støjberg, Skovlund modtaget nedenstående:

Til det sidste clubmøde i clubåret 2017-18 havde clubbens bestyrelse besluttet, at den særlige hæder. Melvin Jones Fellowship skulle tildeles et af klubbens medlemmer, Hans Fredriksen – Ølgod. Han har gjort sig særdeles fortjent til denne hæder, som kun tildeles medlemmer af Lions, har gjort en helt ekstraordinær indsats i klubben eller i Lions organisationen generelt for at hjælpe andre. 
Anerkendelsen, Melvin Jones Fellowship, er opkaldt efter Lions organisationens stifter, Melvin Jones, og med udmærkelsen følger udover hæderen også en plakette og en donation til Lions internationale hjælpearbejde, som betales af klubben. LC Ølgod havde fået muligheden for at tildele et medlem denne hæder i forbindelse med donationen ved året nytårskoncert, til Lions internationale mæslinge kampagne.

Hans Frederiksen har været med i LC Ølgod siden clubben blev etableret i Ølgod i 1982. Han har bestridt et utal af poster i clubben, og har i de sidste 10 – 11 år været primusmotor og drivkraften i koncertudvalget, som hvert år arrangerer nytårskoncert i Ølgod. 

Lions Ølgod ønsker Hans Frederiksen tillykke med hæderen og forsat god arbejdslyst i Lions.

Venlig Hilsen

Lions club Ølgod.

fredag 22 jun 2018 - Rud Larsen