Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Ansager
Foto:

Lune sommeraftener og overnatning i det fri

Nu kan du på stemmeværkspladsen reservere et shelter på forhånd, så du er sikker på at have en plads til natten

Stemmeværkspladsen har siden indvielsen i maj i år været flittigt benyttet især af lokale i små og større grupper. For at være sikker på, at der er plads, når du og din gruppe når frem, kan du nu på forhånd reservere bålhytten og det antal sheltere, der er behov for.

Står du på shelterpladsen, kan du også på mobilen se hvilke sheltere, der er ledige og med det samme sikre dig en plads ved at reservere på stedet.

Du kan reservere på websiden: bookinaturen.dk. Stemmeværkspladsen er det første shelterområde, der er med i bookingsystemet. Hvis erfaringerne bliver positive, kommer flere steder i Varde kommune med på bookingsiden.

Får du lyst til en overnatning i det fri, så husk at der er afbrændingsforbud i Varde Kommune siden den 2. juli. Det er knastørt i naturen, så du må ikke benytte hverken kul eller gasgrill eller tænde bål på området.

Karsten Madsen

mandag 16 jul 2018 - Karsten Madsen