Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Video:

Nyt stednavn i Skovlund

Indvielse af “Ole Flensteds Plads” lørdag den 29. september 2018 kl. 10.00.

Den gamle mejerigrund midt i Skovlund by, med grønt område og Skovlund Ostekar, får nu et rigtigt navn: “Ole Flensteds Plads”.

Indvielsen sker med afsløring af en meget flot granitsten med pladsens navn.

At det netop er nu pladsen får navn, er velvalgt. Fabrikant Ole Flensted startede sit virke  i Skovlund i 1968, altså for 50 år siden, og har alle årene arbejdet utrætteligt for byen og dens indbyggere.

Skovlund er stadig en driftig by, med mange virksomheder, håndværkere, to skoler og købmand, - ja, nu flere arbejdspladser end indbyggere, det havde nok ikke været tilfældet, hvis Ole Flensted ikke var kommet forbi med sin skrællekniv.

Vi håber at rigtig mange vil møde op på dagen, for at fejre byen får en rigtig plads, og ikke mindst for at sige tak til Ole Flensted for det store engagement, han altid har vist Skovlund.

Alle er velkomne.

På vegne af projekt gruppen

Niels Winther

torsdag 20 sep 2018 - Rud Larsen