Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Afslutning på fest-sæsonen

SIF vil gerne sige tak for den store hjælp som byen- og oplandets borgere, har ydet.

 

 

Efteråret er på vej og Skovlund idrætsforening (SIF) evaluere på den netop overståede fest-sæson. En sæson som i år, igen bød på lidt mere fest end bare sportsugen.

SIF vil gerne sige tak for den store hjælp som byen- og oplandets borgere, har ydet.

Igen i år var der mange besøgende i løbet af sportsugen. Startende fredag med FIFA spil. Søndag blev vinderen af årets gadedyst i høvdingebold afgjort og vinderen blev Hovedgaden og Ansagervej (Tværs-igennem). Onsdag var igen motorcykel og veteranbil aften og der kom igen rigtig mange fra nær og fjern (Køge). Der blev slået rekord af pølsesalg og festudvalget håber at de til næste år rammer den rigtige mængde pølser i indkøb.

Torsdag var der familiehygge og foredrag, hvor både store som små var underholdt af skattejagt og Jørgen Skoubo fra ”Nak og æd”. Fredag blev der spillet banko om eftermiddagen og danset til musik om aftenen.

Lørdag blev der dystet i volleyball hvor tømmerholdet vandt og om aftenen blev der festet til Skovlund Awten. Gæsterne hyggede sig med mad og drikke fra Allans Dinner og Amerikansk lotteri. Årets SIFer blev også uddelt og i år var det Gitte Thorø som løb med titlen. Det gjorde hun helt fortjent, for den indsats hun har lagt i idrætsforeningen igennem mange år, både med festudvalg og gymnastikudvalget. Patroels spillede derefter op til dans.

Søndag gik med oprydning og vi nåede lige at blive færdige inden regnen kom. Selvom alle var trætte og godt tilfredse med udfaldet af året sportsuge, var der ikke meget tid til at ligge på sofaen, for kun 14 dage efter skulle SIF igen i gang med at gøre klar og hjælpe til Wernsing Food festival.

Foreningen var ifm. at Flensted skulle afholde Wernsig Food festival, blevet spurt om de ville stille med mandskab til en hel dag med aktiviteter og fest. Der skulle bruges omkring 40 mand, som i løbet af dagen skulle hjælpe med fodboldturneringen, banko på engelsk, klargøring til fest og hjælp under festen, med de omkring 1100 gæster. SIF tog udfordringen op og gik i gang med at finde hjælpere. Flensted var dog ikke de eneste som havde valgt at holde fest d. 1 september og det gjorde det lidt sværere at finde hjælpere da mange var optaget. Men det lykkedes og Flensted uddeler store roser og er meget tilfredse med dagen.

 

Alt i alt vil SIF gerne benytte lejligheden til at sige MANGE TAK til alle som har hjulpet os igennem sommerens fester. Den hjælp, som I frivilligt deler ud af, gør det muligt for SIF at afholde sportsugen hvert år. OG grunden til at SIF uden tøven sagde ja til at hjælpe til med Flensted Festen er, at vi ved at der altid er nogen som er villige til at hjælpe os.

fredag 21 sep 2018 - Rasmus Sadova