Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

SIF i gavehumør ……

To store gaver til to projekter i Skovlund

Her hvor endnu et rigtigt godt sports-år lakker mod enden, har SIF´s bestyrelse besluttet sig for at støtte ikke bare ét, men hele 2 spændende projekter i byen. 

Et udvalg under Borgerforeningen er i gang med indkøb af nye legeredskaber til den efterhånden nedslidte legeplads i anlægget mellem byen og stadion. SIF fjerner samtidig hermed legeredskaberne på stadion, som også er nedslidte. I stedet støtter vi Legeplads-projektet med 25.000 kr. 

 Endnu et meget spændende lokalt projekt er netop søsat, og det er ”nedbrydningen af den gamle Brugs”. Dette projekt, som vi vel alle i byen har set hen til i mange år, støtter SIF også med 25.000 kr. 

Og hvorfor bruger SIF så 50.000 kr. på at støtte disse 2 projekter.

Efter et fantastisk år – også økonomisk – som især er opnået via den helt fantastiske lokale opbakning og frivillige hjælp vi endnu engang har mødt, bl.a. i forbindelse med den årlige sportsfest og især det meget populære MC- & veteranbiltræf, det store børne-fodboldstævne, teltudlejningen, samt i år ikke mindst den enorme frivillige hjælp vi fik i forbindelse med det store Flensted arrangement.  

Som tak for alt dette, har en enig bestyrelse så besluttet at betale lidt tilbage til Skovlund sogn - og dette gør vi så med et økonomisk tilskud til de 2 nævnte projekter.

Held & lykke og god arbejdslyst til begge FRIVILLIGE arbejdsgrupper.

Bestyrelsen i Skovlund Idrætsforening.

tirsdag 30 okt 2018 - Rud Larsen
Vist: 1063 gange