Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Lions nytårskoncert

Endnu en succes

Lørdag eftermiddag løb Lions Ølgods 11. udgave af den traditions rige nytårskoncert af stablen i Ølgod Hallen. I alt havde ca.500 tilhørere fundet vej til Ølgod hallen.

Traditionen tro indledes eftermiddagen med et glas ”bobler,” og der hilses på og ønskes godt nytår blandt gæsterne, inden koncerten går i gang. Det er altid en hyggelig indledning på festlig eftermiddag.

Som ved de foregående 10 nytårskoncerter var det igen i år brassbandet ”Odense Blæserne,” der stod for musikken og programsætningen. De er altid garanter for festlig og varieret musik – kendte som ukendte numre. I år med bl.a. en serie James Bond melodier, Kronprinsesse Marys Honnørmarch og Phantom of the Opera. Det samlede program var en musikalsk jordomrejse under kyndig vejledning af dirigent Jesper Rützou Rosenkilde. Walzing Mathilda fra Australien, Kim Larsens ”Papirklip,” som har rødder i USA og et strejf af toner fra vores egen nationalsang. Og selvfølgelig med afslutning i nytårskoncerternes hjemby Wien

Koncertens solister – ”De Tre Tenorer” bestående af Torben Kirkegaard, Thomas Præstegaard, Jens Krogsgaard løftede med deres fantastiske sangstemmer og festlige indslag koncerten til betegnelsen ”sublim.”

Alt i alt blev det en fantastisk nytårskoncert, som Lions Ølgod i samarbejde med Odense Blæserne satser på at gennemføre for 12. gang i januar 2020.

 

Venlig hilsen

Lions Club Ølgod

Kr. Støjberg.

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

 

søndag 13 jan 2019 - Rud Larsen
Vist: 883 gange