Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Vælt den gamle Brugs

Borgermøde 26. februar - efter Borgerforeningens Generalforsamling - kl. 19.00 i Kulturhuset

Skovlund.dk har fra Arbejdsgruppen “Den gamle Brugs” v. Kristian Støjberg modtaget følgende redegørelse for status.

INDSAMLINGEN ”Vælt den gamle brugs”

Vi kom mål med indsamlingen til ”Vælt den gamle brugs.” i december måned, og her i januar er det sidste med tinglysninger m.m. kommet på plads. Så nu er vi klar til afholde borgermøde. Det bliver tirsdag d. 26. februar, umiddelbart efter Skovlund Borgerforenings generalforsamling i Kulturhuset, som starter kl. 19.

Selv indsamlingens slutresultat rundede den ½ mio. kr. og der er desuden tilsagn fra Varde Kommunes Landsby forskønnelsesfond på 40.000 kr., som kan anvendes efter krone til krone princippet til projektering og planlægning. Derudover er der ”Særlige” tilsagn om beløb, som kan anvendes til at gøre området brugbart for sognets beboere. Og vi vil da ikke undlade at gøre opmærksom på, at projektet gerne modtager flere bidrag.

Så når mødet starter, står sognet ikke helt på bar bund. Der er midler, så det er muligt at komme i gang med at gøre området anvendeligt. Det kun et spørgsmål om, hvad området ønskes anvendt til. Hvis det det over- hovedet skal anvendes. Men måske blot ligge som et pænt grønt område i forbindelse med torveområderne. På mødet lægges der op til at de fremmødte kan komme med forslag til anvendelse. Store og vilde ideer – små og enkle ideer mellem hinanden. Det videre forløb omkring reetableringen af området, vil foregå med Skovlund Sogns Borgerforening som primusmotor.

Varde kommune arbejder p.t. med at tage tilbud på nedrivningen hjem. Vi forventer som hidtil, at nedbrydningen kan foregå i det tidlige forår.  Og at reetablering og tilsåning med græs vil foregå kort tid derefter.

Med venlig hilsen

Arbejdsgruppen ”Den gamle Brugs”

Svend Erik Kristensen, Gitte Riber Alshauge, Peter Breum, Renè Schmidt Kjær, Kristian Støjberg.

 

PS Redaktionens kommentar: Som nævnt i ovenstående er tinglysning m.m. nu overstået og  “den gamle brugs” tilhører nu formelt Skovlund Sogns Borgerforening.  Derfor er det Borgerforeningen, der indkalder til Borgermøde. Alle er velkomne.

lørdag 9 feb 2019 - Rud Larsen