Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Skovlund Kulturhus har ”gang i den.”

Nyt fra Skovlund Kulturhus

Vi har modtaget nedenstående fra Kristian Støjberg:

Vintermånederne har været en rolig periode på udlejningsfronten. Der har været en del arrangementer, men også plads i kalenderen. Men i de næste mange uger er alle weekender optaget af fester og andre aktiviteter. Derudover er der mange daglige aktiviteter og møder i Kulturhuset (der er stadig ledige tidspunkter).

På første sal arbejder flere frivillige med at færdiggøre Kulturhusets sidste aktivitetsrum. Der er og bliver lagt mange timer i projektet, men vi er overbeviste om, at resultatet bliver rigtig godt. Vi forventer at kunne vise det frem på generalforsamlingen d. 23. april.

Med forårshilsen

Skovlund Kulturhus.

fredag 22 mar 2019 - Rud Larsen
Vist: 1210 gange