Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Billum
maj
22
ons
Foto:

Åbent Hus i byens friskole, fribørnehave, hal, kirke og forsamlinghus

Åben by inviterer

Åbent Hus fem centrale steder

Onsdag den 22. maj kl. 14 - 18

Oplev hvordan en almindelig skoledag foregår på Billum Friskole, og kig forbi fribørnehaven for at se, hvordan de hygger i hverdagen. Besøg byens ny renoverede hal og deltag eventuelt i nogle af aktiviteterne.

Cafeteriet er også åbent. I kirken er der blandt andet mulighed for at komme en tur op i kirketårnet og se Billum fra oven.

Portrætkunstner Agnethe Brink vil fortælle lidt om helgenbilleder, og kl. 17.15 vil børnekoret synge. Sidst, men ikke mindst, fremviser forsamlingshuset de fine festlokaler og byder på en kop kaffe.

tirsdag 14 maj 2019 - Nelli Arnth