Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Pressemeddelelse fra Postnord

POSTNORD ÅBNER NYT UDLEVERINGSSTED I SKOVLUND VED ANSAGER

For nylig slog PostNord dørene op til en ny Collect Shop i Vejers Strand, og nu kommer der en mulighed mere til Varde Kommune. 23. maj åbner der nemlig en Collect Shop hos Min Købmand i Skovlund ved Ansager. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

- Det glæder mig, at vi kan tilbyde borgerne i Skovlund et sted, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Vores kunder vil hente deres pakker når og hvor, det passer dem bedst, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Anja Trøjborg, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er alle ugens dage fra kl. 8.00-20.00.

- Vi lever af tilfredse kunder, og det har stor betydning for os nu også at have pakker til udlevering på hylderne. Det er endnu en god service for vores eksisterende kunder, og vi glæder os til at komme i gang og møde nye ansigter, siger købmand René Schmidt fra Min Købmand i Skovlund.

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Yderligere info - PostNord Presse - 33 61 60 01 / presse@postnord.com

mandag 20 maj 2019 - Rud Larsen
Vist: 714 gange