Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT

Skovlund- Ansager Venstre

Tak til Venstre vælgerne

Modtaget fra Kristian Støjberg :

Venstre i Skovlund / Ansager vil gerne sige tak til de mange vælgere, som valgte at sætte deres kryds ved Venstre eller en af Venstres kandidater, og dermed bidrog til fremgang og flotte resultater i Ansager, Skovlund og på landsplan. Tak for det.

Desværre rakte det ikke til, at vores kandidat i Varde kredsen – Claus Christensen - blev valgt til folketinget. Lidt ærgerligt for, der er stemmer nok i Varde Kredsen til at vælge en V- kandidat til folketinget. 

Diverse journalister og medier har dømt det nye folketing for at være rødt rødt. Vælgerne har nu valgt et ret midt-orienteret folketing (som indtil videre håndteres rødt). Men en SV konstellation er på 91 mandater – lige så mange som det rødeste regeringsgrundlag. En SVRK-konstellation nærmer sig de 120 mandater. Der ér andre muligheder end den mest røde mulighed.

Venlig hilsen

Skovlund / Ansager Venstre

Kristian Støjberg

Formand.

lørdag 8 jun 2019 - Rud Larsen