Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Udvekslingsstudent fra Taiwan

Lions Club - Ølgod

Modtaget fra Kristian Støjberg:

Lions Club Ølgod har i disse uger besøg af en udvekslingsstudent fra Taiwan.

Hun hedder Tsu Van Wang er 20 år og kommer fra hovedstaden Taipei, hvor hun er studerende.

Hun har været gæst hos familien Susanne og Ole Nim i Tistrup i uge 28. I den kommende uge er hun hos familien Gamkin - Sonja, Johannes, Kitty og Ola (Yngste først) på Frifeldtvej mellem Skovlund og Krusbjerg. I uge 30+ 31 skal hun på camp ved Vejle Fjord (Børkop).

Tsu – Van har hurtigt omstillet sig til de landlige omgivelser og suger til sig af indtryk og oplevelser. Tistrup / Skovlund området er en stor kontrast til hendes daglige storbyliv i en hovedstad.

LC Ølgods udsendte Anna Nim på en lignende udvekslingsrejse til Australien og skal være hos en familie og på camp et par timers kørsel nord for Sidney.

Venlig hilsen

Lions Club Ølgod

Kr. Støjberg

mandag 15 jul 2019 - Rud Larsen