Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Det nye Lionsår er sat i gang.

Det nye Lionsår 2019 – 20 for Lions Club Ølgod blev sat i gang ved clubbens clubmøde i august.

 

Det nye Lionsår 2019 – 20 for Lions Club Ølgod blev sat i gang ved clubbens clubmøde i august.

Det skete med en ”Skulpturvandring” i Ølgod by. Rigmor Bek-Pedersen var guide og tog os med på en spændende tur rundt i byen. Der er skulpturer for enhver smag og pengepung (hvis man er køber). Rigmor fortalte om kunstnerne og om de mange genvordigheder, der er i planlægningen af udstillingen. Ønsker, behov og muligheder er ikke altid nemt at få til at stemme overens, når både kunstner og kommunale myndigheder skal være i aktion og tilfredse på samme tid. En herlig og anderledes tur rundt i byen for clubmedlemmer og ledsagere.

I LC Ølgod er man i øvrigt i fuld gang planlægning af clubbens øvrige aktiviteter: sommerspil i skoven for pensionister, tombola, æblesalg og nytårskoncert med Odense blæserne og solisterne Joakim Knop og hans kone Tove Svenningsen.

Venlig hilsen

Lions Club Ølgod

Kr. Støjberg.

Hans Peder Høeberg (Club præsident 2019 – 20) takker Rigmor Bek – Pedersen for en dejlig og informativ rundtur i Ølgod

mandag 12 aug 2019 - Rud Larsen