Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Jimmi Krongaard Larsen og Bent Haahr Foto: PR

Farvel til Bent Haahr - goddag til Jimmi Krongaard Larsen

Skovlund-Ansager Hallens får ny bestyrer

Efter 37 år på posten standser Bent Haahr som hal-bestyrer i Skovlund-Ansager hallen og får mange rosende ord med på vejen fra Formanden for Hallen, Leif Jørgensen, Ansager.

Leif Jørgensen siger bl.a., at man skal være stolte af, at man for 37 år siden tog chancen og ansatte Bent og Lene, som den gang boede i Tistrup. 

“Skovlund-Ansager Hallen har fået fuld valuta for pengene” siger Leif Jørgensen.

Det siger også noget om Bent Haahr indsats, at bestyrelsen for hallen efter mange overvejelse besluttede, at det ville være for stor en mundfuld at starte som både hal-bestyrer og forpagter af hallens cafeteria på en gang. Man har derfor indgået en aftale med Bent Haahr om, at han standser som hal-bestyrer den 15. oktober 2019, mens han fortsætter som forpagter af cafeteriet frem til den 31. december 2019.

Den nye hal-bestyrer - Jimmi Krongaard Larsen - er uddannet tømrer, men har også arbejdserfaring som massør, lastbilchauffør og teknisk service assistent på et Kulturcenter. Jimmi er 35 år gammel og gift med Maiken, som han har to børn sammen med. Familien bor på Adelvej lidt uden for Skovlund.

Jimmi begynder som hal-assistent den 2. september og vil i perioden frem til den 15. oktober kunne suge viden og erfaring til sig fra Bent Haahr. Den 15. oktober overtager Jimmi jobbet som hal-bestyrer, mens Bent fortsætter som forpagter af cafeteriet frem til den 31. december, hvor Jimmi også overtager det ansvarsområde.

Skovlund-Ansager Hallen afholder fredag den 3. januar 2020  kl. 15,00 til 18,00 en afskedreception for Bent Haahr og familie. Alle er velkomne. Mere følger på Facebook samt på ansager.info og skovlund.dk.

RL

tirsdag 13 aug 2019 - Rud Larsen
Vist: 1029 gange