Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Skovlund Friskole

Skovlund Friskole

- Der er igen fokus på koblingsprocenten/tilskuddet til de frie skoler.

Kære alle 

Der er igen fokus på koblingsprocenten/tilskuddet til de frie skoler. I regeringens finanslovsudspil skal de frie skoler fremover modtage 71 % (mod nuværende 76%). Rigtig mange år har tilskuddet ligget på 75% og det var et fornuftigt sted at ligge. I løbet af de sidste 24 år er der kun to år, hvor det har været lige så lavt. Hvis det vedtages, træder det i kraft fra 1.1.2021, og det har en konsekvens på 350.000 kr. mindre i statstilskud for Skovlund Friskole. Derfor blander vi os i debatten på Facebook og andre steder. Dansk Friskoleforening er en vigtig stemme i debatten og du kan støde på vores formand; Peter Bendix i flere medier. Han gør et stort benarbejde rundt om i landet, på Christiansborg og på diverse medier.

 

I denne uge er der intet ugebrev pga lederkursus.

 

Her er dog enkelte billeder fra morgensamling i dag, hvor elever og gæster til Landsbyen synger hørte om kartoflen, af Anne Borghegn, Flensted.

mandag 7 okt 2019 - rasmus
Vist: 1222 gange