Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Støt Kvie Sø Efterskole

helt gratis

Nu har du mulighed for at støtte Kvie Sø Efterskole uden det koster dig en krone. Gå ind på dette link og stem på skolen: https://pfabruglivetfonden.dk/forside/afstemninger/hjertesag/kvie-soe-efterskole/ (klik på linket)

Husk: du må gerne stemme, selv om du ikke bor i Skovlund/Ansager.

Til orientering - hvis du ikke kender skolen:

Kvie Sø Efterskole er en nystartet efterskole for unge med særlige læringsforudsætninger herunder læringsvanskeligheder, udviklingshandicap, Downs Syndrom og autisme.
Eller kort beskrevet er Kvie Sø Efterskole en efterskole for udviklingshandicappede.

Kvie Sø Efterskole startede den 11. august 2019 med 36 glade og spændte elever, som nu får glæde af et indholdsrigt og spændende ungdomsliv i et fællesskab.

Målet er at skabe en efterskole, hvor eleverne som deres søskende har mulighed for et efterskoleophold. Et efterskoleophold hjemme fra forældre og søskende. Et efterskoleophold med nye venner, venner for livet og med kærester. Alt det som er en selvfølge for et efterskoleophold. En læring i at klare sig selv, at blive parat til at flytte hjemmefra og i at begynde de første skridt mod at blive voksen.

Med sit særlige fokus på elever med indlæringsvanskeligheder vil Kvie Sø Efterskole skabe og opnå et læringsrum, hvor den enkelte elev kan udvikle sin egen livsduelighed i et trygt og roligt skolemiljø.

Som den eneste efterskole primært for målgruppen vest for Storebælt giver vi en enestående mulighed for netop vores målgruppe for at komme på efterskole – også hvis man sidder i kørestol.

Vores underliggende formål er, at eleverne får de nødvendige værktøjer og en grundlæggende læring i at mestre hverdagens små og store opgaver, så de kan få et så selvstændigt og ligeværdigt voksenliv som muligt.
Eleverne vil opleve personlig udvikling og vil fagligt forbedre deres kompetencer.  Succesoplevelserne vil styrke dem til at gennemføre uddannelse og efterfølgende få et arbejde.

Kvie Sø Efterskole skiller sig ud med sit fantastisk naturskønne område, faciliteter som gør det muligt for unge udviklingshæmmede, der sidder i kørestol, til at være del af fællesskabet, landbrugslinje og mindre bomiljøer.

Vi har samlet de penge sammen, som vi skulle for at starte op - takket være alle som har bidraget og gjort det muligt at komme hertil. Det er vi så glade og taknemmelige for!
Vi er startet med 36 elever og har til næste år  skoleår indskrevet 51 elever. Vi har derfor stadig brug for lidt ekstra hjælp, så vi kan give vores unge mennesker det bedste år på efterskole med lejreture og gode oplevelser.

lørdag 23 nov 2019 - Rud Larsen