Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Ungdomsudveksling Foto: Lions Club

Lions Udvekslingsrejse

for Unge

Lions Club Ølgod efterlyser et ungt menneske i området ”tidligere Ølgod Kommune,” som vil med i Lions Clubs YOUTH EXCHANGE program.

Vi vil hermed gerne invitere et ungt (17 – 21 år) menneske på en ungdomsudvekslingsrejse til et sted i USA, 4 uger i juli måned 2020.

En udvekslingsrejse med Lions Club er ikke en chartertur, men en rejse, hvor man selv er involveret i planlægningen og rejser ud i verden på egen hånd – under ordnede og sikre forhold.

Dine omkostninger ca. 3 – 5000 kr.

En udvekslingsrejse, hvor man i en periode opholder sig hos og er medlem af en familie i et fremmed land.

En rejse, hvor man deltager i en 14 dags lejr/camp sammen med ca. 25 andre unge mennesker fra hele verden.

Campen indeholder et væld af forskellige aktiviteter og seværdigheder. Men også tid til at pleje de kontakter man får på Campen. Der er virkelig lagt op til oplevelser, som man ellers ikke kommer i nærheden af. Men mindst lige så væsentlig, samvær og kontakt til jævnaldrende unge mennesker fra alle egne af kloden. Kontakter, som for manges vedkommende holder ved i mange år, og som man kan have glæde og gavn af i mange situationer.

På campen er sproget engelsk, så der er rig mulighed for at træne sine sprogfærdigheder.

Udvekslingsrejserne henvender sig til unge, som har rejselyst og lidt ”Columbusblod” i årerne.

Har dette fanget din interesse, så kontakt Kr. Støjberg på mob. 22181513.

Vi skal have din ansøgning senest d. 19. december 2019 på mail stoejberg@gmail.com 

Venlig hilsen

Lions Club Ølgod

søndag 1 dec 2019 - Rud Larsen