Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT

Skovlund-Ansager Venstre

Generalforsamling

På mandag d. 17. februar kl. 19 holder Skovlund /Ansager den årlige generalforsamling  i Den Gamle Stationsbygning i Ansager. Ud over den sædvanlige dagsorden er der også kaffe/te og kage på bordet.

Efter generalforsamlingen (ca. kl. 20.00) er alle velkommen til at komme og møde vores nyvalgte folketingskandidat for Venstre i Varde kredsen, Preben Friis – Hauge. Han er på banen med en præsentation af sig selv som folketingskandidat, og et oplæg om aktuelle politiske emner. Her kan vi komme hele paletten rundt  - fra kommunen, regionen og hvad gevinsten skal være for vores område med et lokalt valgt folketingsmedlem.

Mød op – det bliver rigtig spændende

Venlig hilsen

Kristian Støjberg

Formand Skovlund/Ansager Venstre.

torsdag 13 feb 2020 - Rud Larsen