Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Borgerjournalistik Foto: Pixabay

Gratis kurser

Bliv bedre til at formidle i ord og billeder

Til alle foreninger i Skovlund.

Ruban - en sammenslutning af en række hjemmesider i Varde kommune (inkl. skovlund.dk) - vil i løbet af foråret arrangere en række kurser i borgerjournalistik og fotografering / videoptagelse til hjemmesider. 

Kurserne er i første omgang forbeholdt Ruban-medlemmer (ca. 20 foreninger og 7 udviklingsråd). Men i det omfang der er ledige pladser, kan repræsentanter for det lokale foreningsliv deltage i kurserne. Det gælder alle som er interessererede i at blive bedre til af informere foreningens medlemmer og offentligheden i ord og billeder. Kurserne er GRATIS.

Interesserede fra Skovlund er velkomne til at kontakte Rud (tlf. 3048 6670 - rudlarsen@gmail.com) for at få mere at vide.  Vi holder informationsmøde i Horne Hallen onsdag den 26. februar kl. 19.

onsdag 19 feb 2020 - Rud Larsen