Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Borgerjournalist Foto: Pixabay

Frivillige kan få et (gratis) kommunikations-boost

Kurser i borgerjournalistik og foto / video

Ruban har fået LAG-midler til at tilbyde kurser i at skrive godt og tage gode fotos for frivillige i foreninger og lokalsamfund i Varde Kommune. Onsdag er der orienteringsmøde, hvor alle er velkomne.

Hjemmesider, sociale medier og medlemsblade. De fleste foreninger og lokalsamfund kommunikerer på den ene eller anden måde til deres medlemmer og andre interesserede.

Langt de fleste kunne fortælle mange flere gode historier, gøre deres budskaber skarpere og nå ud til flere. Men det kan være svært at skrive fængende og tage gode fotos til forskellige målgrupper og medier.

Ruban sørger i dag for hjemmesidesystem til en lang række foreninger, lokalsamfund og udviklingsråd i Varde Kommune. Og nu tilbyder Ruban også gratis kurser, som kan ruste frivillige til at tage fotos, der fanger øjet, og skrive tekster, som fastholder læseren, på hjemmesider, trykte og sociale medier.

Ruban har fået tildelt LAG-midler til kurserne, som derfor er gratis. Der er mulighed for at deltage i syv forskellige kurser og en workshop, hvor journalist og frivillige i samarbejde skaber en god historie.

Undervisere på kurserne bliver to lokale: fotograf Rasmus Bendix og journalist og tekstforfatter Katrine Friisberg, som begge er selvstændige i egne firmaer i Varde Kommune.

Onsdag den 26. februar klokken 19 er alle interesserede velkomne til orienteringsmøde i Horne Hallen, som ligger Stadionvej 21 i Horne. Her vil Rasmus Bendix og Katrine Friisberg fortælle om de forskellige kurser. Rud Larsen og Bjarne Buhl fra Ruban står klar til at svare på spørgsmål om alt det praktiske.

onsdag 26 feb 2020 - Rud Larsen
Vist: 615 gange