Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Samarbejde Foto: Pixabay

Åbent brev til Borgerforeningen.

i disse corona-tider.

Er det ikke i tider som disse, vi bør stå sammen i et lille sogn som Skovlund.

Er det ikke nu, at Borgerforeningen bør påtage sig en rolle med at hjælpe folk, som er i risiko-gruppen for at blive alvorligt syge.

Jeg vil gerne appellere til Borgerforeningen om, at udvise rettidig omhu, at gå forrest med de nødvendige tiltage, og vise vejen for andre foreninger i sognet.

Ville det ikke være en ide, at Borgerforeningen tog initiativ til at etablere en gruppe frivillige, som er villige til at hente og bringe varer fra Min Købmand til medborgere, der er i isolation i deres hjem. 

(Det kunne måske være friske unge mennesker fra Idrætsforeningen)

Ville det ikke være en god ide, at Borgerforeningen påtog sig rollen med at støtte ældre mennesker med praktiske gøremål, så de ikke behøver forlade deres hjem og dermed blive udsat for smittefaren.

Måske kunne vi også hjælpe familier med helt små børn, så de kan undgå at gå mere ud end højest nødvendigt.

Ville det være en god ide, at Borgerforeningen tog initiativ til en udvekslingsbørs for mangelvare, hvor man kan tilbyde salg af det, man har nok af og købe det, man mangler. 

Det kunne måske være, at nogen havde lidt rigeligt med håndsprit og gerne ville sælge lidt af det. Det samme gælder gær - og måske andre varer.  Og måske er det bare en tosset ide!

Men måske ville det være en god ide, at Borgerforeningen indsamlede gode ideer til, hvordan vi kan hjælpe hinanden. 

Det er nu, vi skal vise, at Skovlund er noget særligt, at Skovlund er et sogn, hvor vi står sammen.

Jeg giver gerne en hånd med.

Rud Larsen

mandag 16 mar 2020 - Rud Larsen
Vist: 757 gange