Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerDanske Seniorer - Ansager-SkovlundFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund-Ansager ForedragsforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Karsten Madsen

Til Konfirmander og forældre

fra Sognepræst Trine Lydeking - 19.03.20.

                                                                                                             Ansager d. 19. marts 2020

Kære Konfirmander og Forældre.

Det er en usædvanlig situation vi befinder os i. Og konstant ændre vilkårene sig, både helt privat, men også hvordan vi skal forholde os til hinanden i det offentlige rum.

Kirken er som regel det faste ståsted og holdepunkt i livet, hvor man ofte kan regne med at alt er som det altid har været, og hvor vi ofte lever og arbejder efter devisen ”som det plejer at være”. Men plejer gælder bare ikke mere i disse tider, og derfor sker der også ændringer for kirken og gudstjenesten og præstens arbejdsvilkår.

Dette betyder også ændringer for Jer konfirmander og for jeres konfirmation.

I onsdags blev biskopperne enige om at alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter Pinse. Denne beslutning er truffet nu for at give afklaring for både familier og ansatte.

Konfirmationen 3. maj for Skovlund og 8. maj for Ansager er altså udskudt.

Konfirmation bliver i stedet:

For Skovlund: lørdag d. 12. september kl. 10.00

For Ansager: søndag d. 13. september kl. 10.00

Jeg ved at der er lang tid til september. Men ved at sætte en eventuel konfirmation til efter Pinse i junimåned, kommer vi for tæt på både sommerferie, men også på eksamener for eventuelle ældre søskende. Desuden ved vi ikke hvordan situationen ser ud i juni, og jeg vil nødig skulle udsætte konfirmationen endnu en gang. Derfor er september bedst.

I september er sommerferie overstået, sportsugen og Mariefestivalen har været afholdt, og I har som forældre tid til at få planlagt en konfirmation.

Med venlig hilsen

Sognepræst Trine Lydeking

fredag 20 mar 2020 - Rud Larsen
Vist: 859 gange