Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Kirken åbner

Kære Menighed i Skovlund og Ansager.

Kære Menighed i Skovlund og Ansager. 

Det er med glæde, at jeg på vegne af ansatte og menighedsråd i Skovlund og Ansager kirker, kan fortælle at vi igen kan afholde gudstjenester i kirkerne. 

Efter en lang pause grundet covid-19, kan vi på torsdag til Kristi Himmelfart igen åbne dørene til kirken, og byde velkommen til gudstjeneste – næsten som man kender den. 

Dog er alt ikke som det plejer at være. 

Ifølge retningslinjerne fra kirkeministeriet, må vi være 27 personer i Skovlund Kirke og 32 personer i Ansager kirke. (Personale er ikke medregnet).  

Kom og vær med til gudstjeneste nu på torsdag d. 21. maj 

kl. 9.00 i Skovlund 

og

kl. 10.30 i Ansager 

Hilsen 

Sognepræst Trine Lydeking 

tirsdag 19 maj 2020 - Rud Larsen
Vist: 811 gange