Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Præsentation af vikarpræst

Thea Køllgaard Olsen

Den 10. juni 2020 går Trine på barselsorlov og jeg er den heldige afløser for hende som præst i Ansager og Skovlund kirker. Jeg hedder Thea Køllgaard Olsen, er 48 år og har været præst i Hedensted og St. Dalby sogne i 12 år. Det har jeg været meget glad for, men igennem nogen tid har jeg fået et ønske om at blive præst på landet. Derfor blev jeg glad, da der viste sig en mulighed for at blive præstevikar hos jer i en længere periode. Jeg har været rundt sammen med Trine og se kirkerne og mødte et par enkelte medarbejdere, og jeg glæder mig til at kommer i gang med samarbejdet.

Jeg bor i den lille landsby, Vesterlund, tæt på Thyregod sammen med min mand Henrik og vores to drenge Jakob og Esben. Vi bor i eget hus, da vi holder af at ordne ting på huset og gå i haven. Det tager ca. 40. min for mig at køre til Ansager præstegård, hvor jeg vil have kontor sammen med præstesekretæren. Det er nogenlunde den samme afstand, som jeg har kørt igennem 12 år, så det er fint for mig. 

Jeg har som præst være meget optaget af at lave nogle gode gudstjenester, vielser, dåb og begravelser for de mennesker, der nu engang er til stede og i samarbejde med organist, kirketjener og kirkesanger. Jeg bestræber mig på at prædike, så det kan forstås og holder af at have nogle gode samtaler med folk om stort og småt. Jeg glæder mig til at få de nye konfirmander i efteråret. Da jeg selv blev døbt som 12årig inden jeg skulle konfirmeres, har jeg altid haft en særlig interesse i at gøre konfirmanderne nysgerrige på kristendom og tro.

Det har jo ikke været så nemt, i denne tid med Covid 19, at møde hinanden og min opstart vil nok være præget af, at det hele skal åbne langsomt op. Jeg vil dog gøre mit for at vi kan komme sammen under trykke former til gudstjenester og arrangementer fremover og jeg glæder mig meget til at møde jer i kirken, i hjemmene eller i sognegården. 

De bedste hilsner Thea Køllgaard Olsen

torsdag 21 maj 2020 - Rud Larsen
Vist: 1384 gange