Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Samarbejde Foto: Pixabay

Nyt Initiativ

Det Sammenhængende Skovlund.

Arkitekt Helene Plet har udarbejdet en spændende rapport med titlen “Helhedsplan Skovlund - en bæredygtig by”. Planen er udarbejdet på foranledning af arbejdsgruppen for etablering af SYMBO det bæredygtige FødeVareInnoCenter - Skovlund og indeholder en lang række forslag til initiativer, der vil udvikle Skovlund i retningen af en mere bæredygtig by.

Samtlige initiativer vil, hvis de bliver gennemført, ikke blot forbedre livskvaliteten for alle beboere i Skovlund. Den vil også gøre byen mere tiltrækkende for flere, nye beboere, som kan bidrage til den videre udvikling.

Mulighederne er mange, så man kan godt begynde at glæde sig.

Dog vil det kræve en betydelig indsats fra alle foreninger, institutioner, virksomheder og ikke mindst beboerne i Skovlund at få planen gennemført. Men det vil være indsatsen værd.

Arbejdsgruppen inviterer derfor i første omgang alle foreninger, institutioner og virksomheder til at sende en - og kun en - repræsentant til et orienteringsmøde og stiftende møde for “Samarbejdsorgan for helhedsplan Skovlund”

Hvis alt går som planlagt, vil der snarest muligt herefter blive inviteret til et orienteringsmøde for alle beboere i Skovlund By.

På møde vil arkitekt Helen Plet fremlægge “Helhedsplan Skovlund”, og - efter et kort indlæg fra Borgmester Erik Buhl - vil der være mulighed for at stille spørgsmål. 

Efter en fri og åbent diskussion håber arbejdsgruppen at mødet vil resultere i, at der etableres et “Samarbejdsorgan for Helhedsplan Skovlund” med tilhørende underorganer.

“Hvis vi skal lykkes med at gennemføre planens mange gode ideer og forslag, vil det kræve en kæmpe indsat fra alle sider i Skovlund” siger Verner Kristensen, som repræsentant for arbejdsgruppen. “Det har vi dog før vist, vi kan i Skovlund, når vi står sammen” fortsætter Verner.

“Det Sammmenhængende Skovlund” bliver et resultater af “Det Samarbejdende Skovlund” 

Vi ses onsdag den 10. juni i Kulturhuset!

tirsdag 26 maj 2020 - Rud Larsen