Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pexels

Juletræsindsamling i Skovlund og Ansager. 

Lørdag den 9. januar

 
Juledagene lakker nu mod ende og snart ryger de mange flotte pyntede juletræer ud igen. 
Men fortvivl ej. SIF Ansager Håndbold hjælper jer glædelig af med dem. 
 
Som altid starter SIF Ansager Håndbold det nye år med at indsamle julens mange træer. 
I 2021 kommer det til at foregå lørdag den 9. Januar fra kl. 10.00 i både Skovlund og Ansager. 

Det koster 20 kroner at få hentet sit juletræ på egen matrikel. Denne kan man både hænge i en pose på træet eller overføre via mobilepay til nummer 374844 “AIF Bredden”. Notér venligst "Juletræ + adresse". 

På grund af corona vil der ikke blive banket på dørene, derfor beder vi jer venligst om at lægge jeres træ ud foran huset, så vi kan se den fra vejen. Er jeres juletræ ikke synligt, bliver den desværre ikke hentet.  

I samarbejde med Ansager Fjernvarmeværk vil man omdanne de indsamlede træer til flis og bruge flisen til at fyre under kedlerne på varmeværket. 

Håndboldudvalget.

mandag 28 dec 2020 - Rud Larsen