Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: SIF

Coronavenlig juletræsindsamling.

SIF Ansager Håndbold

Lørdag formiddag var der mulighed for at komme af med sit brugte juletræ ved SIF Ansager håndbolds årlige juletræsindsamling.
Julen 2020 er nu officielt forbi - der er i hvert fald ikke mange juletræer tilbage rundt i byerne. Mange juletræer i Skovlund og Ansager blev nemlig lørdag samlet sammen og kørt til Ansager Fjernvarme.

En blandet skare af både børnespillere med forældre, seniorspillere og udvalgsmedlemmer fik i det kølige vejr kørt mange læs juletræer væk. 30 personer, fordelt i hver deres bil med hver deres familie og 9 trailere gjorde det muligt at udføre indsamlingen på intet mindre end 65 minutter. 

Træerne blev afleveret til Ansager Fjernvarmeværk, hvor de søndag morgen blev lavet om til flis og ny varme i radiatoren. 

Tak til Carsten Uldbæk og John Uhd for at troppe op og hjælpe til. 

Indsamlingen blev iværksat i samråd med corona-hotline. Sammen med dem fik vi udarbejdet retningslinjer til hvordan vi kunne holde indsamlingen sikkert for både os, men også jer i byerne. 
 
Tak fordi I tog godt imod, at træerne skulle være synlige og 1000 tak for støtten. 
 
Vi glæder os til at bruge pengene på aktiviteter og gode oplevelser, når dette igen er muligt. SIF Ansager Håndbold
mandag 11 jan 2021 - Rud Larsen