Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Padel tennis i Skovlund

Ny aktivitet i Skovlund I.F. - SIF følger med på bølgen

Padel – tidl. kaldt Padel-tennis er for fuld kraft på vej frem i Danmark, og SIF har derfor besluttet sig for at investere i sådan et anlæg. Nok lidt af et sats, men en del medlemmer har spurgt til dette, og på årets generalforsamling blev

det så besluttet at investere omkring 500.000 kr. i sådan en bane. Spillet – som bedst beskrives som en kombination af tennis og squash - har det seneste år vundet stor popularitet i Danmark, og der er lange ventelister i de bestående klubber. Her i landet etableres der pt. omkring 30 nye anlæg hver uge.

Banen er på 1⁄2 størrelse af en tennis- bane – 10 x 20 meter. Den er omgivet af glasvægge, hvor bagvæggen har
en højde på 4 meter. Det er en meget social sport, og der spilles primært af 4 spillere, men man kan også spille single (2 spillere). Kan spilles af alle alders- grupper.

Banen er med kunstgræs, og lysan- læg – så der kan spilles næsten hele året rundt. Banen kan i øvrigt benyttes til mange andre spil – f.eks. fodtennis, volleyball, børnefodbold m.m.

Banen er pt. under etablering – selve anlægget kommer direkte fra Spanien i uge 32, og man er meget velkommen til at kigge forbi.

Vi håber og forventer, at banen står klar til brug til sportsfesten - har da også programsat indvielsen til tirsdag den 17. august kl. 18.00. Dette kan dog ændres endnu.

I starten er det ganske GRATIS at prøve spillet. SIF har udstyr (ketchere og bolde).

Håber at rigtig mange vil gøre brug af vor nye aktivitet.

tirsdag 10 aug 2021 - Rud Larsen