Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: RL

Kun lidt grafitti

tilbage på bålhytten

Så er næsten al grafitti fjernet fra Bålhytten i Byparken. 

Det vender vi tilbage til; men først og fremmest vil Borgerforeningen gerne takke de forældre, der har haft en alvorlig samtale med deres børn og unge mennesker om problemet med grafitti. Vi både håber og tror, at det kan hjælpe med at reducere den slags i byen. 

Også tak til Vibeke Larsen, der tog kontakt til Borgerforeningen, så snart hun opdagede svineriet på bålhytten. Det gjorde det muligt for os at gribe ind. Den slags har det jo med at “smitte”, hvis det ikke bliver stoppet i tide.

En særlig tak skal lyde til den mor, som fik en snak med sine børn. Det viste sig, at  de ikke var involveret i svineriet; men de kunne oplyse navne på de tre hovedmændene i skurkestregerne.

Borgerforeningen er glad for at kunne fortælle, at de tre unge mennesker, som formodes at have begået grafitti-svineriet, IKKE er fra Skovlund Sogn.

Vi skal sige tak til Lars Sadova, der fjernede det meste af grafittien på bålhytten.

Den oprindelige artikkel om svineriet kan læses her: https://skovlund.dk/id/13875/svineri-

/rl

tirsdag 18 apr 2023 - Rud Larsen
Vist: 545 gange