Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Information til læserne

- hvis du gerne vil nå ud til folk i hele Varde kommune.

Jeg har lagt mærke til, at flere i Skovlund lægger opslag, som de gerne vil have delt med så mange som muligt, alene på Facebook-siden “Skovlund og Omegn”.

Det gør de sikker af flere grunde. Den ene er nok, at de kan gøre det selv uden at skulle blande andre ind i det. 

En anden grund er måske, at de tror, det er den måde, de bedst får budskabet bredt ud til så mange som muligt. Det er det bare ikke.

Hvis man får sit opslag på “skovlund.dk", kommer det automatisk på 14-15 andre, tilsvarende hjemmesider fordelt over hele Varde Kommune. Plus udviklingsrådenes sider. Prøv en gang at se på skovlund.dk under “Fællesnyt”

Man kan altså komme ud til en ret stor kreds i Varde Kommune, hvis man bruger skovlund.dk. Normalt medfører et opslag på skovlund.dk automatisk, at det også lægges ud på “Skovlund og Omegn” (Med mindre man direkte frabeder sig det)

Man kan slå to fluer med et smæk - den en endog betydeligt større end den anden.

RL

fredag 20 mar 2020 - Rud Larsen